Өндөгний цагааныг элсэн чихэртэй холиж сайтар хутгаад зориулалтын цаас дэвсэж сайн тослож хэбэнд хийж шарах шүүгээнд жигнэнэ. 1000хэм хүртэл халаасан шарх шүүгээнд ойролцоогоор 1 цаг хиртэй жигнэхэд жигнэмэг бэлэн болно. Бялууны дээд талыг цөцгийгөөр бүрж шоколадны үрдэс цацаж өгнө Крэмийг бэлтгэхдээ цөцгийн тос ,элсэн чихэр,өндөгний шарийг холиж дээрээс какао нэмж,зөөлөн гал дээр буцалтал хутгана.Хөрснийх дараа цөцгий нэмнэ.
Орц. Жигнэмэгт: Элсэн чихэр 300гр, өндөгний цагаан 6 ш
Крэм: Цөцгийн тос 100гр, элсэн чихэр 150гр, өндөгний шар 6 ш , цөцгий 250 гр, какао 1x/x
Чимэглэлд: Цөцгий 125 гр, шоколад 1ш
4/23/11
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 Сэтгэгдэл:
Post a Comment